EXCELSION 5XL

Excelsion 5XL on Paragan-hevosautoijen suurin ja pisin malli. Excelsion 5XL:ssä on tilat 5 matkustajalle sekä 2 hevoselle, nukkumapaikkoja löytyy 4. Viisipaikkaisessa ohjaamossa on mahdollisuus taittaa takapenkki kahdeksi nukkumapaikaksi. Toiset kaksi nukkumapaikkaa sijaitsevat ohjaamon yläpuolella. Ohjaamo voidaan varustaa pöydällä ja kääntyvillä etuistuimillä. Suuri varustetila löytyy takapenkin alta, johon pääsee helposti joko ohjaamosta tai ulko-oven kautta (ulkopuolinen ovi löytyy lisävarusteista). Lisäksi Excelsion 5XL:ssä on suurempi ja tilavampi takaosassa sijaitseva varustetila. Hevosten ja matkustajien turvallisuus on etusijalla tässäkin mallissa.

Lisävarusteilla saat enemmän mukavuutta ja turvallisuutta matkantekoon.

Excelsion 5XL on mahdollista varustaa myös Live-moduulilla, jolla saat lisää mukavuutta matkustamiseen.

Live-moduulin löydät lisävarusteet-sivuilta.

Neljä erilaista patentoitua järjestelmää

  • Basic
Tämä on vakiona ja useimmiten käytetty vaihtoehto. Kiinteä seinärakenne suojaa varustetilaa kaikilta hevosten tuottamilta epäpuhtauksilta. Samanaikaisesti järjestelmä toimii turvallisena ratkaisuna hevosille.
  • Panic
Innovatiivinen järjestelmä ainutlaatuisella turvaominaisuudella. Hevosten edessä oleva seinärakenne on täysin irrotettavissa ja siihen pääsee hätätapauksissa varustetilasta, mikäli hevonen on tarpeen tuoda ulos takaoven kautta. Tähän on saatavana lisävarusteena V-kalteri.
  • Free Stand
Free stand on moderni ja erittäin suosittu. Tässä mallissa hevonen voi seisoa vapaasti, hevosten välissä korkea seinä, etusinä on avattavissa, joka mahdollistaa hevosten nopean purkamisen takaoven kautta. Soveltuu hyvin oreille tai varsoille.
  • Competition
Competiton tarjoaa ratkaisun hevosten kuljettamiseen täysin erilisellä varustetilalla. Irrotettava etupuomijärjestelmä toimii turvaominaisuutena odottamissa tapauksissa. Tilava varustetila, erillisellä seinällä erotettuna hevostilasta, varmistaa varusteiden maksimaalisen puhtaana pysymisen. Leveät ovet mahdollistavat liikumisen kahden tilan välillä.