EXCELSION 5

Excelsion 5 edustaa tilavampaa Paragan-hevosautoa. Tässäkin mallissa etusijalla on hevosten ja matkustajien turvallisuus. Excelsion 5 on suunniteltu 2 hevoselle ja jopa 5 matkustajalle. Makuutilat löytyy 4 matkustajalle. Takaistuimet on mahdollista muuntaa kerrossängyiksi ja toinen matkustajien lepotila on ohjaamon yläpuolella olevassa tilassa. Ohjaamo voidaan varustaa pöydällä ja kääntyvillä etupenkeillä. Takapenkkien alla sijaitsee suuri tavaroiden säilytystila ja lisävarusteena on saatavana ovi säilytystilaan, jolloin tavaroihin pääsee helposti käsiksi ulkopuolelta.

Lisävarusteilla saat enemmän mukavuutta ja turvallisuutta.

Lisäksi Excelsion 5 voidaan täydentää Live-moduulilla.

Live-moduulista löydät lisätietoja sivulta, lisävarusteet: Paragan hevosautot

Kolme erilaista patentoitua järjestelmää

  • Basic-system
Tämä on vakiona ja useimmiten käytetty vaihtoehto. Kiinteä seinärakenne suojaa varustetilaa kaikilta hevosten tuottamilta epäpuhtauksilta. Samanaikaisesti järjestelmä toimii turvallisena ratkaisuna hevosille.
  • Panic-system
Innovatiivinen järjestelmä ainutlaatuisella turvaominaisuudella. Hevosten edessä oleva seinärakenne on täysin irrotettavissa ja siihen pääsee hätätapauksissa varustetilasta, mikäli hevonen on tarpeen tuoda ulos takaoven kautta. Tähän on saatavana lisävarusteena V-kalteri.

  • Free stand-system
Free stand on moderni ja erittäin suosittu. Tässä mallissa hevonen voi seisoa vapaasti, hevosten välissä korkea seinä, etusinä on avattavissa, joka mahdollistaa hevosten nopean purkamisen takaoven kautta. Soveltuu hyvin oreille tai varsoille.

Mitat: Basic- ja Panic-system

Mitat: Free Stand-system