EQUISTAR 3 XL

Equistar 3XL on Equistar 3:n pidempi versio ja se on kompaktin kokoinen hevosauto, joka on suunniteltu 2 hevoselle ja enintään 3 matkustajalle. Hevosten ja matkustajien turvallisuutta unohtamatta. Equistar 3XL:ssä on suurempi varustetila ja leveämpi luukku rampin yläosassa kuin Equistar 3:ssa.

Säilytystilaa löytyy runsaasti takana olevasta varustetilasta sekä ohjaamon yläpuolelta.

Lisävarusteilla voi täydentää Equistar 3XL:n turvallisuutta ja mukavuutta.

Neljä erilaista patentoitua järjestelmää

  • Basic
Tämä on vakiona ja useimmiten käytetty vaihtoehto. Kiinteä seinärakenne suojaa varustetilaa kaikilta hevosten tuottamilta epäpuhtauksilta. Samanaikaisesti järjestelmä toimii turvallisena ratkaisuna hevosille.
  • Panic
Innovatiivinen järjestelmä ainutlaatuisella turvaominaisuudella. Hevosten edessä oleva seinärakenne on täysin irrotettavissa ja siihen pääsee hätätapauksissa varustetilasta, mikäli hevonen on tarpeen tuoda ulos takaoven kautta. Tähän on saatavana lisävarusteena V-kalteri.
  • Free stand
Free stand on moderni ja erittäin suosittu. Tässä mallissa hevonen voi seisoa vapaasti, hevosten välissä korkea seinä, etusinä on avattavissa, joka mahdollistaa hevosten nopean purkamisen takaoven kautta. Soveltuu hyvin oreille tai varsoille.
  • Competition

Competiton tarjoaa ratkaisun hevosten kuljettamiseen täysin erilisellä varustetilalla. Irrotettava etupuomijärjestelmä toimii turvaominaisuutena odottamissa tapauksissa. Tilava varustetila, erillisellä seinällä erotettuna hevostilasta, varmistaa varusteiden maksimaalisen puhtaana pysymisen. Leveät ovet mahdollistavat liikumisen kahden tilan välillä.